Betongarbeid

Ranheim Byggpartner AS har lang erfaring innen betongarbeid, samt armering og forskaling. Dette er i hovedsak hva vi driver med. Med vår lange erfaring innen bransjen er vi din perfekte partner for disse jobbene. Vi ligger i tiltaksklasse 1 på betongarbeider. Trenger du hjelp til å støpe for eksempel trapper, støttemurer, gulv og vegger, er det oss du skal prate med. 

Betong uten armering har en god trykkstyrke, men kommer til å sprekke opp når den blir belastet, fordi den har lav strekkstyrke. Derfor er det utrolig viktig å ha armeringen av betongen i orden. Dette sørger for at betongen får god strekkstyrke! Vi tilpasser armeringen til belastningen, og sørger for at alt blir i topp stand for din konstruksjon. Våre fagarbeidere har kunnskapen som skal til for at du som kunde får det best mulige resultatet.

Vi fokuserer på å oppnå best mulig resultat

Forskalingen må bygges for å holde på trykket som skapes av betongen som fylles i den. Betong kan nemlig utvikle et meget stort trykk, og dette trykket presser i alle retninger. Da er det viktig at forskalingen er perfekt. Dette gjør vi gjerne for deg! Når man i tillegg vet at en vanlig grunn til stans i betongarbeidet er fordi det er brudd i forskaling, skjønner du hvorfor det er så viktig å bygge alt riktig fra start av. 

Kontakt oss gjerne i dag for et godt tilbud på betongarbeider, samt armerings- og forskalingsjobber. Vi kan love deg et godt utført stykke arbeid, etter alle kunstens forskrifter og regler.  

Vi hjelper deg med hva du måtte trenge!

Har du behov for våre tjenester?