Betongarbeid

Ranheim Byggpartner AS har lang erfaring innen betongarbeid, samt armering og forskaling. Dette er i hovedsak hva vi driver med. Med vår lange erfaring innen bransjen er vi din perfekte partner for disse jobbene. Vi ligger i tiltaksklasse 1 på betongarbeider. Trenger du hjelp til å støpe for eksempel trapper, støttemurer, gulv og vegger, er det oss du skal prate med. 

Betong uten armering har en god trykkstyrke, men kommer til å sprekke opp når den blir belastet, fordi den har lav strekkstyrke. Derfor er det utrolig viktig å ha armeringen av betongen i orden. Dette sørger for at betongen får god strekkstyrke! Vi tilpasser armeringen til belastningen, og sørger for at alt blir i topp stand for din konstruksjon. Våre fagarbeidere har kunnskapen som skal til for at du som kunde får det best mulige resultatet.

Vi fokuserer på å oppnå best mulig resultat

Forskalingen må bygges for å holde på trykket som skapes av betongen som fylles i den. Betong kan nemlig utvikle et meget stort trykk, og dette trykket presser i alle retninger. Da er det viktig at forskalingen er perfekt. Dette gjør vi gjerne for deg! Når man i tillegg vet at en vanlig grunn til stans i betongarbeidet er fordi det er brudd i forskaling, skjønner du hvorfor det er så viktig å bygge alt riktig fra start av. 

Kontakt oss gjerne i dag for et godt tilbud på betongarbeider, samt armerings- og forskalingsjobber. Vi kan love deg et godt utført stykke arbeid, etter alle kunstens forskrifter og regler.  

Vi hjelper deg med hva du måtte trenge!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle