Vil du vite mer om oss?

Ranheim Byggpartner As

Bedriften ble etablert i 2013 av Åge Evensløkken, som har hele 35 års erfaring innenfor bygg og anlegg, samt tiltaksklasse 1 på betongarbeider. Ranheim Byggpartner og har hovedfokus på betongarbeid, armering og forskaling, men også små tømrerarbeider.  I tillegg har Ranheim Byggpartner et fast samarbeid med rørlegger, graver og elektriker, og kan bidra til å skreddersy en pakke til deg som ønsker det. 

Fornøyde kunder er det absolutt viktigste, og de skal være trygge på at de får et resultat i god kvalitet, til en rimelig pris og til avtalt tid! Vi kommer gjerne på befaring, hvor vi kan foreslå løsninger vi mener vil gi best resultat, og som vil gjøre deg veldig fornøyd!  

Vi kan f.eks hjelpe deg å støpe trapper, støttemurer, gulv og vegger etter ønske. Vi hjelper deg også gjerne med mindre tømrerarbeid. Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud!

Vi hjelper deg med hva du måtte trenge!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle