Snekker

RBP AS utfører både små og store snekker- og tømreroppdrag for våre kunder. Trenger du ny kledning til huset ditt? Eller er det på tide å skifte ut dører, vinduer eller begge deler? Vi opplever at folk er mer bevisste på varmetap gjennom vinduer og dører. Ved å skifte ut dører og vinduer som lekker varme, vil boligen din være mer miljøvennlig samtidig som du får et lavere forbruk av strøm.

Andre oppdrag vi tar på oss er bygging av terrasser, garasjer og ikke minst uteplasser. Det kan være lurt å bruke fagfolk til slike prosjekter for å få et resultat med høy kvalitet. I RBP AS har vi lang erfaring med snekker- og tømrerjobber. Fordelen vår er at vi samarbeider med graver, rørlegger og elektriker dersom du har et prosjekt som krever flere typer håndverkere. Vi er dyktige i jobben vår, og leverer alltid høy kvalitet til avtalt pris.

Kontakt oss i dag for de fleste snekker- og tømreroppdrag. Vi kommer gjerne på befaring og leverer et uforpliktende tilbud.

Vi hjelper deg med hva du måtte trenge!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle