Vil du vite hva vi kan tilby?

Våre tjenester

BETONGARBEID

Betongarbeid, armering og forskaling er det bedriften hovedsakelig driver med. Ranheim Byggpartner As har lang erfaring, samt tiltaksklasse 1 på betongarbeider. Vi kan hjelpe deg å støpe trapper, støttemurer, gulv og vegger etter ønske!

REHABILITERING

Trenger du å rehabilitere et helt rom, eller kanskje bare skifte dører, vinduer eller kledning på huset? Vi hjelper deg gjerne med dette, slik at resultatet blir optimalt! 

ETTERISOLERING AV GRUNNMUR

Trenger du å etterisolere grunnmuren? Vi tar gjerne jobben for deg, og etterisolerer grunnmuren med utvendig puss! 

Snekker

Vi utfører både små og store snekker / tømreroppdrag for våre kunder. Trenger du ny kledning til huset ditt? Eller det på tide å skifte ut dører / vinduer? Vi kan også lage terasser, garasjer og ikke minst uteplasser. 

ENTREPRENØR

Har du en byggeplass og et byggeprosjekt du trenger en snekker / tømrer til? Vi har fagutlærte medarbeidere som kan utføre jobben. Lang og bred erfaring i tømrerbransjen. Vi kan hjelpe deg med både små og store tømreroppdrag.

RESTAURERING

Drømmer du om å få huset ditt tilbake til slik det engang var? Vi er spesialister på restaurering av hus. Vi kan se på bilder, og sammen få huset tilbake i orginalt stand. La oss sette istand drømmehuset ditt akkurat slik det engang var!

Vi hjelper deg med hva du måtte trenge!

Har du behov for våre tjenester?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle