Vil du vite hva vi kan tilby?

Våre tjenester

BETONGARBEID

Betongarbeid, armering og forskaling er det bedriften hovedsakelig driver med. Ranheim Byggpartner As har lang erfaring, samt tiltaksklasse 1 på betongarbeider. Vi kan hjelpe deg å støpe trapper, støttemurer, gulv og vegger etter ønske!

REHABILITERING

Trenger du å rehabilitere et helt rom, eller kanskje bare skifte dører, vinduer eller kledning på huset? Vi hjelper deg gjerne med dette, slik at resultatet blir optimalt! 

ETTERISOLERING AV GRUNNMUR

Trenger du å etterisolere grunnmuren? Vi tar gjerne jobben for deg, og etterisolerer grunnmuren med utvendig puss! 

Snekker

Vi utfører både små og store snekker / tømreroppdrag for våre kunder. Trenger du ny kledning til huset ditt? Eller det på tide å skifte ut dører / vinduer? Vi kan også lage terasser, garasjer og ikke minst uteplasser. 

ENTREPRENØR

Har du en byggeplass og et byggeprosjekt du trenger en snekker / tømrer til? Vi har fagutlærte medarbeidere som kan utføre jobben. Lang og bred erfaring i tømrerbransjen. Vi kan hjelpe deg med både små og store tømreroppdrag.

RESTAURERING

Drømmer du om å få huset ditt tilbake til slik det engang var? Vi er spesialister på restaurering av hus. Vi kan se på bilder, og sammen få huset tilbake i orginalt stand. La oss sette istand drømmehuset ditt akkurat slik det engang var!

Vi hjelper deg med hva du måtte trenge!

Har du behov for våre tjenester?